Eerste dagen
Door: kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
08 Februari 2010 | Roemenië, Boekarest
Ik zit nu even op de computer van het huis omdat ik nog geen internet verbinding kan maken op mijn laptop, beetje jammer.
De reis ging prima en ik heb de eerste nacht heerlijk geslapen. De bedden zijn prima en de kamers zien er een stuk beter uit dan dat ik me had voorgesteld! Ik slaap met Annelies op 1 kamer, we hebben daar een eigen douche en wc dus dat is wel prettig. Beneden in de kelder is de eetruimte met een keukentje en een koelkast. (daar lopen wel kakerlakken rond)
Er ligt hier echt onwijs veel sneeuw.....alle auto's zijn ingesneeuwd en kunnen geen kant op. We zijn gisteren op zoek geweest naar snowboots maar we hebben nog niet echt wat gevonden! Had ik ze nou maar wel meegenomen! Nu heb ik steeds natte voeten als we op stap zijn geweest. We gaan vanmiddag nog even kijken voor snowboots, we moeten toch nog boodschappen doen bij carefour.
Gisteren zijn we uiteten geweest en naar de bios, naar Inglorious bastards. Was Roemeens ondertiteld en in het frans, duits en engels gesproken dus lastig te volgen!
Vandaag zijn we naar de stageplek van Annelies en mij geweest, de basisschool. Na een reis met de tram, metro en een stukje lopen kwamen aan bij een school zonder directeur en zonder kinderen...dus dat schoot lekker op! Ze hebben sneeuw vrij, dus wij ook! We beginnen volgende week pas op onze stage. Dus we kunnen nog even lekker rustig aan doen en wennen aan de omgeving.
Dat we in de metro zaten is Inez haar tas open gesneden en geprobeerd om wat te stelen, geluk had ze alles in haar jas!
Nou ik ga stoppen want de rest wilt ook op internet!
Ik probeer zo snel mogelijk even te bellen!
Veel liefs,
Kus kelly
08 Februari 2010 - 13:30
Je Liefste Zussie:
net je al even gezien via skype maarre wilde nog even kwijt: ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel kakkerlakken getverdemme!! -
08 Februari 2010 - 14:52
Véél Liever Zussie:
mama en ik zagen vanmorgen
al op het nieuws dat alle auto's ondergesneeuwd waren!
toen zeiden we nog, had ze nou maar wel haar snowboots meegenomen..
maar dat er zo veel sneeuw ligt, wil niet zegge dat het op de plek waar kel zit, ook zo erg is! wel dus..
xxx debbs -
08 Februari 2010 - 17:20
Anouk:
Oej! Ik heb ook even gekeken, maar er ligt echt veel sneeuw! Jeetje... Warm aankleden! Gelukkig heb je warme sokken(A)
Lekker dat je deze week nog even rustig aan kunt doen, kun je alles op je gemak ontdekken!
Is het al gelukt om internet op je laptop te doen?
Ik zag dat je je adres gemailt hebt, top! Je ziet snel iets verschijnen..
succes!
dikke kus -
08 Februari 2010 - 18:05
Marrie:
Blij weer ff wat van je te lezen.Lekker dat je nog even rustig aan kan doen.Snowboots zijn daar natuurlijk ook allemaal uitverkocht!
Jakkie kakkerlakken!
Nou veel plezier.
Dikke kus Mama. -
08 Februari 2010 - 23:23
Jeroen Kuijt:
Ik heb net alles gelezen en ben weer helemaal update Kel.
Kijk je uit voor die Roemenen,
allemaal Schorrie Morrie... -
10 Februari 2010 - 15:41
Xx Daddy XX:
Yeeeeeh Tim zijn radio is weer terug?!!
Hij zat in de Snowboots van Debby??
Wat een rare plaats om je radio te verstoppen Kelly.
Kuzzzzz Daddy xx