Bijna is het zover... - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Kelly Homborg - WaarBenJij.nu Bijna is het zover... - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Kelly Homborg - WaarBenJij.nu

Bijna is het zover...

Door: kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly

18 Januari 2010 | Nederland, Alkmaar

Hoi allemaal,

Nog 19 dagen en een aantal uur en dan ga ik weer afscheid nemen van Nederland, om precies te zijn voor 11 weekjes!

Ik ga stage lopen in Roemenie...
Waarom in vredesnaam daar?! Achja dat weet ik op dit moment ook niet echt meer. Het is een land waar veel armoede is en de taal, daar snap je al helemaal niets van! Cald is warm :S hoe verzin je het!

Ja hoe ik dat weet?
We moeten elke dinsdag naar Roemeense les toe...nou die taal kan je echt geen touw aan vast knopen! Het is een megeling van allerlei verschillende talen.
Ik kan al een beetje tellen, iemand begroeten en zeggen hoe ik heet. Hopen dat ik me daar ook een beetje verstaanbaar kan maken!

Ik ga gelukkig niet alleen naar Roemenie, ik ga samen met 2 meiden uit mijn klas en met 2 meiden uit een andere klas. Gelukkig kan ik goed met ze opschieten en het wordt vast heel gezellig met zijn vijven!

Wat ga ik daar eigenlijk doen?
Ik ga stage lopen op een basisschool en daar ga ik dan wat activiteiten doen en misschien wel een beetje engels leren aan de kinderen! We hopen dat we ook nog kunnen kijken in het kindertehuis want dat was eigenlijk hetgeen waarom we naar Roemenie toe wilden. Maar je weet hoe dat gaat met scholen....

Op dit moment heb ik nog niet heel veel zin om naar Roemenie toe te gaan. Dit komt vooral door alle drukte nog met school en iedereen weer gaan missen. Ik hoop dat ik dee site goed bij kan houden. We hebben inernet in het huis waar we wonen dus dat is wel heel prettig.

Owja we komen te wonen op de bovenste verdieping van een soort van tehuis voor ouderen.
Nou dat was het allemaal wel zo'n beetje!

Liefs, kelly

• 18 Januari 2010 - 15:08

Jeroen Kuijt:

Cald in het Roemeens is warm. In het italiaans is warm Caldo.
    Dit komt uit het latijns.
    Calidus is latijns voor warm.

Goed van mij he (grijns)
    Nou Kelly, ik zal je volgen via deze site en spreek je vast nog wel even voordat je gaat.

Doei,

Jeroen

• 18 Januari 2010 - 15:45

Daddy:

O,O,O wat haal je je weer op de hals.
    Leuk dat je het allemaal weer een beetje gaat bijhouden.
    En wat moet het toch heerlijk zijn om lekker een tijdje van Tim verlost te zijn ?!
    èèn ding weet ik wel ik ga je echt erg missen, nou ja dan moet Inge maar een tijdje mijn favo dochter zijn haha.
    Maar ...... en dit meen ik !! ik vind je echt een topper dat je dit avontuur durft aan te gaan Girl Power !!
    En je zal het zwaar krijgen, maar ik weet zeker dat je het kunt!!
    Mar wie weet spreek ik je nog wel ff voordat je weggaat ?
    Dikke kus van je vadertje
    XXX

• 18 Januari 2010 - 16:23

Opa En Oma Kuiper:

Hoi Kelly,
    Leuk zeg die site en we zullen het volgen.
    Elf weken zal lang zijn voor de liefde maar tevens goed voor de houdbaarheid!!
    We spreken je zeker nog voor de tijd.
    Groetjes, opa en oma.

• 18 Januari 2010 - 18:11

Anouk:

Lieve Kel,

Wat een avontuur in het vooruitzicht, echt dapper van je! Laat het allemaal op je afkomen, want het gaat je een hele bijzondere ervaring opleveren!! We gaan in ieder geval eerst nog een leuk uitje plannen;)

Uiteraard ga ik je ook volgen....
    Dikke kus

• 19 Januari 2010 - 08:43

Oma EnOpa Kuijt:

Hallo Kelly,wat een pracht avontuur word dit . Wij gaan je graag in je reisverslagen volgen.Veel geluk en hou je taai.Groeten Oma en Opa Kuijt.

• 19 Januari 2010 - 18:48

Amber:

Wat een uitdaging, maar als je deze kans krijgt moet je het ook zeker doen en ben er van overtuigd dat het je gaat lukken en het naar je zin gaat krijgen.
    Ik ga je zeker missen en helemaal op het werk want de woensdag met jouw was altijd top en altijd erg gezellig.

Meis heel veel succes, ga je zeker bijhouden en hoop je weer even te zien als je terug bent.

Liefs Amber

• 05 Februari 2010 - 14:11

Tessa:

Hai Kel,
    Ik wilde je alvast even heel veel plezier en succes wensen in Roemenie!! Morgen is het al zover! Ik hoop dat je er nu al wat meer zin in hebt, en Tim is er (hopelijk:-) ook nog wel als je terugkomt! Het word een groot avontuur, en zoals je weet ben ik erg jaloers op je, misschien komt het er voor mij ook nog eens van...Ik zal je plekkie in de klas warm houden!! Geniet ervan, en tot over 11 weken!!
    Dikke kus Tessa en Mitchel

• 06 Februari 2010 - 17:33

Je Lieverdje:

Hey moppie .
    Op dit moment zit jij bijna in het vliegtuig, mis je nu al!
    kan niet wachten tot je weer terug komt. Maar dat komt wel goed , veel succes en xxxxx xxxxxx luv you xxxxxx!!!!!!

• 07 Februari 2010 - 11:02

XX Daddy XX:

Hoi Kel.....

Blij te horen dat de kamers mooi en schoon zijn, want dat is toch altijd maar weer ff afwachten, toch?
    Nou ff een daggie rust en dan morgen gelijk aan de bak?
    Nou meissie lekker genieten en maak er een hele leuke tijd van.
    We moeten nog ff een webcam aanschaffen en dan kunnen we gaan Skypen !!

Een hele dikke kus en we houden van je !!!
    Pappa

• 07 Februari 2010 - 18:40

Marrie:

Hoi Kelly,
    Zo het avontuur is begonnen.morgen aan het werk? succes.

Dikke kus Mama.

• 08 Februari 2010 - 08:53

Anouk:

He Meis!
    Ik lees bij je vader dat je kamer mooi en schoon is, dat is fijn!
    Ben benieuwd hoe je reis is gegaan.. In ieder geval heel veel succes! Ik denk aan je hoor..snel skypen!!
    Xx

• 08 Februari 2010 - 10:10

Madelon:

Joehoeeeeee!! goed te horen dat de woning te doen is!! en vooral schoon;)
    Heel veel succes en vooral heel veel plezier en geniet ervan!!! Once in a lifetime..;) Kus uit het koude Nederland!!