Van niks naar van alles...
Door: kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
13 Juli 2009 | Australië, Brisbane
Tim had buiten de ANWB om zelf een hotel geboekt in Brisbane. Dit hotel bleek het Marriott te zijn, echt een super luxe hotel! We zitten in 1 van de luxere kamers op 24 hoog met uitzicht op de brug en de stad. We kunnen gebruik maken van de lounge. In de lounge kan je de hele dag koffie en thee nemen en tussen bepaalde uren hebben ze allemaal hapjes en drankjes die je mag nuttigen. Buiten dat is er ook nog een zwembad half binnen half buiten op de 4de verdieping, daar heb je dus mooi uitzicht de stad in.
We moesten wel een stukje lopen met de zware tassen op ons rug maar dat heb je er zeker wel voor over!
We hebben besloten om hier vannacht ook nog te blijven en daarna gaan we op weg naar Cairns. In kleine stukjes dan...we hebben tot 3 augustus de tijd om daar te komen dus dat kan allemaal lekker rustig aan. Anders dan wat we de afgelopen week hebben gehad. Toen was het allemaal een beetje gehaast.We kunnen hier dus in iedergeval even lekker bij komen en wat slaap inhalen.
Vandaag gaan we met the Cat dat is een boot waar je de hele dag op mee kan varen en je kan dan overal uit stappen rondom de stad. Dat vertelde een australier ons gisteren dat we naar het hotel liepen. Wat zijn ze hier toch allemaal behulpzaam zeg..echt aardige mensen hier allemaal!
Nou ik er weer vandoor.
Dikke knuffel
xx
13 Juli 2009 - 09:07
Debby:
Dat moeten jullie nog maar afwachten! Haha
Als buitenlanders iets aan mij vragen, zeg ik vaak de andere weg:P
Nee hoor jongens,
veel plezier !!
liefs en dikke kus van mij x -
14 Juli 2009 - 12:06
Mama:
Nou wij hebben wel kangaroes gezien!( in de dierentuin) en wat voor, jullie zien 't wel.
Veel plezier langs de kust.
Groetjes Mama. -
14 Juli 2009 - 18:10
(tante) Marianne:
Hoi Kelly & Tim,
Ik lees op de hyves van Deb jullie spannende verhalen in Australië. Echt gaaf joh!! En wat schrijf je leuk zeg, het is echt heel erg leuk om te lezen. Ik ga jullie helemaal volgen hoor :) Heel veel plezier nog en geniet van jullie fantastische reis. Dikke knuffel (tante) Marianne -
14 Juli 2009 - 22:37
XX Daddy XX:
Zijn jullie trouwens al een beetje bruin aan het worden, of kan dat daar helemaal niet?
Als jullie Crocodile Dundee zien.... doe hem dan maar de groeten van mij, ik heb hem geleerd hoe je je kan scheren met een mes(je) ;-)
Mis trouwens ook het verhaal over Tim zijn knip ???
XXDaddyXX -
15 Juli 2009 - 09:35
Elly En Madelon:
Hallo daaaar!!! wat een verschrikkelijk goed idee is deze site toch..
Je doet goed je best Kel!! hahaha mooi dat jullie het zo naar jullie zin hebben, en mooi dat wij mee kunnen genieten;) Wij willen jullie nog heel veel plezier wensen en vooral gekkigheid!! hahah geniet ervan en pas goed op elkaar!!
Dikke kus Elly en Lon -
15 Juli 2009 - 11:05
Jeroen:
Leuk de avonturen zo te volgen. Ik hoorde trouwens NU pas dat jullie een weblog bijhouden.
Enne... horen of zien jullie nog wat over de Tour de France daar. Cadel Evans is de Aussie topper in de tour.
Enne... foto's??? Geen foto's plaatsen? Lijkt me ook wel geinig te zien.
Doei doei -
15 Juli 2009 - 14:16
Opa En Oma Kuiper:
Hoi Luitjes, ik hoor dat het goed gaat daar.Veel kangaroes gezien en slecht op je portemonee gelet. veel plezier nog!!!
groetjes Opa en Oma Kuiper. -
17 Juli 2009 - 06:41
Maaike Kuiper:
Hallo Kelly en Tim,
Wat leuk zeg wat jullie tot nu toe allemaal hebben mee gemaakt,behalve dat van Tim natuurlijk!
En toch nog een videofilmpje van de kangeroes!
Nou geniet er maar lekker van hoor luitjes!
En is het weer daar ook goed?
Groetjes Rob,Maaike en dikke knuffels van je nichtje en neefje.xxxx -
17 Juli 2009 - 10:58
Henny:
leuk jullie te volgen op het net.
veel plezier nog en groetjes van henny de nanny -
21 Juli 2009 - 11:42
Fabienne:
Het is zo stom om dit te lezen!! Weet precies waar jullie zitten!! :D Echt super leuk!! Hoop dat je het naar je zin heb!! Kom veilig thuis!!
Groetjes!! -
23 Juli 2009 - 20:15
Martwannet:
dat is echt de manier om via via de leuke dingen te ontdekken!! het mariott is wel heel deftig hoor maar dat hebben jullie ook wel verdient