Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Kelly Homborg - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Kelly Homborg - WaarBenJij.nu

Sydney

Door: kelly

Blijf op de hoogte en volg Kelly

07 Juli 2009 | Australië, Sydney

Vannacht wordt alweer onze laatste nacht in Sydney in het Wynyard hotel.
We hebben echt heel veel mooie dingen gezien. Elke dag vroeg op om weer de hele dag rond te kijken en dingen te doen.
Ik zal even bij het begin beginnen...
Zaterdag kwamen we aan op Sydney airport. Wij wachten en wachten en tim's tas kwam maar niet. Bleek nou die lag in Singapore waarschijnlijk, foutje! Wij zouden zondag bellen of de tas terracht was omdat we dan alweer naar een ander hotel zouden gaan. Na allerlei formulieren invullen konden eindelijk door de duane op naar de huurauto! Een witte toyota 4wd. Echt een mooi ding maarja wel een stuur aan de rechterkant, lingsrijden en een automaat. Tim mocht lekker rijden van mij!
Na veel zoeken en allemaal 1 richtingsverkeer, flitsen bij de tolweg:S konden we eindelijk bij ons hotel komen....dat was rond 10uur ofzo. Lekker meteen naar ons bedje dus....
Zondag gingen redelijk vroeg ons bed uit om optijd in the blue mountains te zijn. Wow wat is dat een mooi gebied zeg! We hebben daar een wandeling gemaakt van ongeveer 6km langs waterfallen, door inkepingen van rotsen en noem maar op, het was in ieder geval super mooi daar!
Na de wandeling was het al best laat dus we zijn op zoek gegaan naar een hotel, dit werd lilianfels in the blue mountains, katoomba.
Een best luxe hotel daar hebben we heerlijk gegeten, die man die ons hielp die vertelde ons over Govets leap. Daar is 1 van de langste en dunste watervallen. Daar zijn we de volgende dag heengegaan.
'S ochtends eerst naar de Three Sisters, Govets leap en daarna nog naar een nationaal park om kangeroo's te bekijken.
Nou die kangeroo's hebben we mooi niet gezien! Wel veel mooi en aparte vogels.Maar de kangeroo's komen we vast nog wel ergens anders tegen...
Vandaag hebben we de Bridge Climbe gedaan op Harbour Bridge in Sydney dit was erg leuk. We gingen 's avonds dus de hele stad is mooi verlicht met allemaal lichtjes. Verder hebben we een beetje rondgelopen door Sydney en naar de Sydney tower geweest maar dat viel tegen! Je kon slecht foto's maken en we hadden er gewoon wat meer van verwacht...maarja..
Foto's lukt nog niet want de cardreader doet het niet...Komt nog wel hoop ik!
Morgen vliegen we naar Alice Springs weer een nieuw avontuur.
Nou tot snel weer!
Xxx

• 07 Juli 2009 - 12:23

Debby:

Zoals je ziet Kel, het is mij wel gelukt!
    En op éen of andere manier stond het verhaal er al gewoon,
    toen ik het opende!

Ik vind het erg leuk om de verhalen te lezen, en ik zal de volgende afwachten!

Liefs, je kleine zussie(L)

• 07 Juli 2009 - 17:22

Wouter En Anouk:

lovecouple!!
    Wow wat hebben jullie al veel gedaan zeg, geweldig!! We zijn nu al benieuwd naar de foto's (de kaart zit al vol denk, tim kennende:P haha) Veel succes met de vlucht, wij denken aan jullie hoor!
    Wij zijn naar het reisbureau geweest (anwb) en geholpen door hetzelfde vrouwtje als jullie, helaas zonder resultaat..! Komt vast goed!
    We spreken elkaar

liefs xxx
    Wouter en Anouk

• 07 Juli 2009 - 18:59

Joke/ Mam:

leuk idee om jullie zo te kunnen volgen.Tim Tim,
    met zoveel fotospullen hoop echt dat het gaat lukken.zoveel moois om te fotograveren.groetjes van ons xxx

• 08 Juli 2009 - 09:14

Gr_kuijt@hotmail.com:

Hallo lieve kinderen,mooie verslagen vanuit het land van de tegenvoeters.Wij wensen jullie een fijne vacantie.Groeten Oma en Opa.

• 08 Juli 2009 - 12:08

Daddy:

Tim ?????

De kaas is op !

XXDaddyXX

• 23 Juli 2009 - 20:08

Martwannet:

jeetje joh wat een avontuur en wat zien jullie een hoop .geniet !!! en denk steeds kijk ons hier nou staan.