Inhaalslag...het weekend
Door: kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
03 Maart 2010 | Roemenië, Boekarest
Vrijdag zou ik misschien gaan kijken bij de mannen psychiatrie maar ik was erg moe en had niet zo'n zin, ik ben dus lekker thuis gebleven! Ik was van plan om lekker uit te slapen maar dat werd hem niet echt! Wel lekker rustig aan gedaan, gossip girl gekeken in mijn bedje, de kamer even goed schoongemaakt en aan school gegaan! Jaja dat moet ook gebeuren natuurlijk. Even de activiteiten uitgetypt van de afgelopen week.
Marieke en Annelies waren ook redelijk op tijd thuis van kijken in het kindertehuis. Dus dat was wel lekker. Weet eigenlijk niet meer wat we gedaan hebben toen....volgens mij lekker zitten kletsen en we moesten alweer om half6 ongeveer in Unirii zijn. Daar hadden we afgesproken met de andere meiden om ergens wat te eten. We hadden een leuk tentje gevonden waar ze Cosmopolitain hebben!! Erg lekker! Iedereen was goed te spreken over het tentje dus die houden we er zeker in!
Voor dat we gingen stappen zijn we eerst nog langs huis gegaan om even te douche, tutten enzo...We moesten met de taxi naar Twice, dat is maar iets van 7lei en je wordt nog voor de deur afgezet terwijl er flinke gaten in de weg zitten!
We hebben een leuke gezellige avond gehad! Op naar zaterdagavond!
Zaterdagavond hadden we rond 9en afgesproken met Bogdan en Petru (van vorig jaar) Petru had zijn vriendin en nog een vriend meegenomen. Die vriend van hem gaat echt nooit uit enzo want hij is altijd met zijn werk bezig en we hadden bij de Mc Donalds afgesproken, hij dacht dat we in de Mac wat gingen drinken :S Hoe kom je er op!
Gelukkig hadden we een leuk en gezellig tentje gevonden waar nog net genoeg plek was voor ons om wat te gaan drinken, gezelliger dan de Mac. We hebben een paar drankjes gedaan en toen gingen we op naar El grande Comandante. Bogdan enzo wilden ook met ons mee dus we moesten met 3 taxi's. El grande Comandante is echt zo'n underground club. De muziek was wel redelijk maar het was echt te druk gewoon! Na een uurtje zijn we weggegaan en zijn we weer in de Twice beland (wordt onze stam club denk ik :P) samen met Petru, zijn vriendin en die vriend. Na een uurtje ofzo gingen Petru en zijn vriendin weg maar die andere jongen bleef nog heel lang hangen! Maar evengoed weer een top avondje gehad! Was een stuk drukker dan op de vrijdag maar we hadden ruimte om lekker te dansen!
Dat was mijn weekend ongeveer....
Liefs,
mij
03 Maart 2010 - 17:20
Debby:
Klinkt weer erg fijn allemaal zus! :P xxx